تبلیغات
جهت تبلیغات با ایمیل زیر در تماس باشید :
09371011071
جدید لینک های امروز
آموزش درست کردن سالاد کاهوی آسیایی  اگر می خواهید یک سالاد خاص و خوشمزه را در منزل درست کنید میتواند با کمترین مواد ممکن سالاد کاهوی آسیایی را درست کنید. امروز یک سالاد بسیار خوشمزه آسیایی که ماده اصلی آن کاهو می باشد را برا شما گردآوری کرده ایم.   مواد لازم: ۵۰۰ گرم کاهو خرد شده۴۵۰ گرم گوشت گاو بدون چربییک قاشق غذا خوری روغن سرخ کردنییک عدد پیاز بزرگ ، خرد شدهیک چهارم فنجان سسدو حبه سیر تازه ، خرد شدهیک قاشق غذا خوری سس سویایک قاشق غذا خوری سرکهدو قاشق چای خوری زنجبیل خرد شدهسس فلفل به مقدار لازم۲۴۰ گرم شاه بلوط ، خشک و ریز خرد شدهیک دسته پیازچه ، خرد شدهدو قاشق چای خوری روغن کنجد   طرز تهیه : 1-ابتدا برگ هاي کاهو را شسته و کنار میگذاریم تا آبش گرفته شود.   2-یک قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و روغن را اضافه میکنیم و گوشت گاو را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت می دهیم تا ترد شود و سپس روغنش را تخلیه میکنیم.   3-و گوشت گاو را به یک کاسه بزرگ انتقال می دهیم.   4-پیاز را در همان قبلمه به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت می دهیم و سپس سس ، سیر ، سس سویا ، سرکه ، زنجبیل ، سس فلفل را به پیاز اضافه میکنیم.   5-سپس شاه بلوط ، پیازچه ، روغن کنجد و گوشت گاو پخته شده را اضافه کرده و ۲ دقیقه هم می زنیم.   6-در پایان نیز کاهو را اضافه کرده و تزئین میکنیم.    

لانولین

روغن کندش

کافور

گلوتن

روغن فندوق

لاکتات کلسیم

منیزیم استئارات

روغن آووکادو

روغن درخت چای

روغن براهمی

روغن نارگیل

کتراک

سوربات پتاسیم

روغن بادام

شی باتر

ایزوتیازولین

روغن خراطین

روغن جوجوبا

مالتودکسترین

روغن آرگان

فوماریک اسید

خاک دیاتومه

سوربات پتاسیم استئارات منیزیم بنزوات سدیم منتول وانیل مونوسدیم گلوتامات صمغ عربی استئاریک اسید پودر تالک پرلیت خاک رنگبر روغن آرگان روغن جوجوبا تیو سولفات سدیم کراتین کتراک اسید تانیک پکتین کاراگینان پودر کاکائو