تبلیغات
جهت تبلیغات با ایمیل زیر در تماس باشید :
09371011071
جدید لینک های امروز
طرز تهیه بیسکویت آجیلی خوشمزه و عالی  اگر از آجیل های عید نوروزتان باقی مانده است می توانید با آن ها یک بیسکویت بسیار خوشمزه و عالی در خانه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.احتمالا از آجیل عیدتان هنوز مقداری باقی مانده است. اگر در آجیل تان بادام زمینی هم داشتید، آنها را جدا کنید و در تهیه این بیسکویت خوشمزه استفاده شان کنید.   مواد مورد نیاز:آرد (الک شده): 200 گرمکره: 150 گرمپودر قند: 100 گرمزرده تخم مرغ: 1 عددپودر کاستارد: 2 ق سبیکینگ پودر: یک هشتم ق چ   مواد مورد نیاز رویه:کره: 100 گرمخامه: 50 میلی لیتربادام زمینی: 150 گرمشکر قهوه ای: 100 گرمشربت طلایی: 1 ق س   روش پخت:1- داخل کاسه ای کره، پودر قند و زرده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.   2- آرد، پودر کاستارد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید، سپس به مخلوط کره و زرده تخم مرغ افزوده و به وسیله انگشت مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید.   3- با استفاده از وردنه ای خمیر را روی سطح صاف باز کرده و کف قالب مربعی شکل به ابعاد 22 سانتی متری پهن کنید. بعد با استفاده از چنگالی سوراخ هایی روی آن ایجاد کنید.   4- قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد.   5- قالب را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.   6- برای تهیه رویه بیسکویت؛ شکر قهوه ای، شربت طلایی، کره و خامه را داخل کاسه ای مخلوط کرده و به مدت 3 دقیقه روی حرارت بکذارید تا بجوشد. بعد بادام زمینی را به آن افزوده و از روی حرارت بردارید.   7- مواد رویه را روی بیسکویت بریزید و مجدد در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 5 دقیقه قرار دهید   برای تهیه شربت طلایی:1. 100 گرم شکر را داخل قابلمه ای بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس 2 قاش سوپخوری آب روی آن بریزید و آن را مداوم هم بزنید تا شکر ذوب شده و کاراملی رنگ شود. بعد به تدریج 3 پیمانه آب جوش به آن افزوده و بگذارید تا یکنواخت شود. سپس 400 گرم شکر را به آن افزوده و آن قدر هم بزنید تا شکر و آب حل و شربت غلیظ شود.   2. 1 عدد لیموترش را به چهار قسمت تقسیم کنید و دو قسمت آن را درون قابلمه حاوی مواد بیندازید. بعد بهمدت 45 دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید تا جابیفتد. سپس لیمو را درآورده، آن را از صافی رد کنید و درون ششه ای بریزید. این شربت در جای خنک قابل نگهداری می باشد (این شربت در کشورهای اروپایی و آمریکایی به صورت صنعتی تولید می شود.)   به عبارتی دیگر شربت طلایی، یک مایه غلیظ است که از شکر درست می شود. این مایه رنگ کهربایی دارد و جایگزین مناسبی برای عسل است.    

لانولین

روغن کندش

کافور

گلوتن

روغن فندوق

لاکتات کلسیم

منیزیم استئارات

روغن آووکادو

روغن درخت چای

روغن براهمی

روغن نارگیل

کتراک

سوربات پتاسیم

روغن بادام

شی باتر

ایزوتیازولین

روغن خراطین

روغن جوجوبا

مالتودکسترین

روغن آرگان

فوماریک اسید

خاک دیاتومه

دشمن ساروج سوربات پتاسیم استئارات منیزیم بنزوات سدیم منتول وانیل مونوسدیم گلوتامات صمغ عربی استئاریک اسید پودر تالک پرلیت خاک رنگبر روغن آرگان روغن جوجوبا تیو سولفات سدیم کراتین کتراک اسید تانیک پکتین کاراگینان پودر کاکائو بوراکس آلانتوئین صمغ عربی برای اپیلاسیون آمونیاک خانگی پروتئین وی پگاه کربومر ساختار فروکتوز